Gyakori kérdések

A Képzőközpontunk olyan hiánypótló képzés, amely nemcsak magánszemélyek, hanem cégek számára is biztosítja a változó ismeretanyagok elsajátítását. Az Képzőközpont képzéseket biztosít cégek számára, melyek történhetnek a cég telephelyén, illetve oktatóstúdiónkban is rugalmas időbeosztásban, akár hétvégén is.

Szakképzett és tapasztalt oktatóink minden céges tanfolyam előtt egyéni, testreszabott tematikát állítanak össze a cég egyéni igényei szerint. Általános tematika alapján is végzünk céges képzést, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Az idő pénz, a piacképes tudás pedig érték. A képzések és az oktatók gyakorlati tudást közvetítenek, amelyek hozzásegítik a tanulót ahhoz, hogy korábbi tevékenységét kiegészítse tökéletesítse, ezáltal még több lehetőséghez jusson szakma gyakorlásra során.

Szakképzett és tapasztalt oktatóink minden céges tanfolyam előtt egyéni, testreszabott tematikát állítanak össze a cég egyéni igényei szerint. Általános tematika alapján is végzünk céges képzést, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.


• Személyi igazolvány
• Lakcímkártya
• Végzettséget igazoló irat (amennyiben a képzés előfeltétele)
• 15 000 Ft regisztrációs díj (beleszámít a tanfolyam árába)

Igen. Fontos hangsúlyoznunk, hogy KAMATMENTES részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

A tanórák 45 percesek! Egy alkalom 5 tanóra, illetve hétvégén is 5 tanóra, másfél óránként 15 perc szünettel.

Oktatóink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Vezetőtanáraink több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkeznek. A társasházak, illetve közös képviselők területét illetően pedig évtizedes jogi tapasztalattal rendelkezünk. Nálunk kiemelt fontosságú a tudás alapú gyakorlati képzés.

Igen van, ezt Hűségkedvezménynek hívjuk. Azok a beiratkozók, akik tanulóink voltak 10 % kedvezményben részesülnek a tanfolyam árából.

Természetesen igen. Az idő pénz, a piacképes tudás pedig érték. A képzések és az oktatók gyakorlati tudást közvetítenek, amelyek hozzásegítik a tanulót ahhoz, hogy korábbi tevékenységét kiegészítse tökéletesítse, ezáltal még több lehetőséghez jusson szakma gyakorlásra során.

Nyitva tartás:

Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 09:00-17:00-ig,
Szerda: 09:00-19:00-ig,
Szombat: 09:00-13:00-ig

Joggyakorló iskolába érettségi, a többi képzésünkön jogi egyetemi végzettség.

A jelentkezők részletesen tájékozódhatnak, ha ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot felveszik. A képzéseink részben egymásra épülnek, ezért folyamatos bekapcsolódás biztosított.

Reklamációit jelezheti e-mailben, telefonon, és postai levél útján. Elérhetőségeink megtalálhatóak a “Kapcsolat” menüpont alatt. Reklamációját 30 napon belül kivizsgáljuk. Jogos reklamáció esetén 5 munkanapon belül kártalanítjuk és a megadott számlaszámra visszautaljuk befizetését.

A jelentkezéstől számított 14 napon belül a jelentkezőt elállási jog illeti meg, amelyet írásban, postai úton, ajánlottan feladott vagy elektronikus levélben gyakorolhat..

Az elállás bejelentését követően a megfizetett képzési díjat a megadott bankszámlára 30 napon belül visszautaljuk.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Ha kérdése van, vagy érdeklődni szeretne tanfolyamainkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!


  Naptár

  2024. június
  h K s c p s v
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930