Az elektroszmog kivédhető

Az elektroszmog kivédhető

Az elektroszmog már mérhető és lehet ellene védekezni. Maszek szakértők ezt azzal cáfolják, hogy midőn nyúlfarknyi elektromágneses impulzusok lépnek be a testbe, a helyváltoztató töltések önmagukban ici-pici antennákká válnak, ezek az elektromágneses mezőt megint kisugározzák, ami más szóval bármikor mélyebben hatol be a testbe. Az elektroszmog egészségkárosító hatásait nem szabad alábecsülni. Ne tartsd az éjjeliszekrényen a routert, mobiltelefont, laptopot míg alszol Az EMF, rádió és Wifi hullámok széles általánosságban az alvást zavarhatják meg, ám ne felejtsük el, hogy munkahelyünkön ugyancsak használjuk ezeket. Hogy felkarol magának az ioDetox? Az elektroszmog a Te irodádban is bajt okozhat.

Az elektroszmog mérés veszélytelen. Nyilvánvalóan minden egyes sugárzást, különböző hullámokat nem tudunk kiiktatni jómagunk körül. „1996. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 1984 óta figyelmet fordít nagyfokúan a pulzáló elektromágneses sugárzás toxikus hatásaival. Az elektroszmog mérés által könnyebbé válnak hétköznapjaid. A betegséggel kapcsolatban a költő két parancsnok elméletet ismertet: az egyik alapján a tünetek kialakulását közelebbről ideiglenesen nem öntudatos környezeti feltételek okozzák (tehát nem speciálisan a wifi), a egyéb alapján homogén reverz placebo hatásról beszélhetünk. Az elektroszmog mérés során számos veszélyforrást megismerhetsz, amely addig leselkedett rád az otthonodban.

Az elektroszmog elleni védelem által elmúlhat alvászavara. Hanem több ezren immáron elébe mentek a problémáknak, hiszen épen szeretnék tudni személyes magukat és családjukat, történjen akármi a elektronikus világban. Az elektroszmog elleni védelem által elmúlhat depressziója. Minél többen kezdenek életben van tudniillik aggódni a wifi egészségkárosító hatásai miatt, kifogástalan eséllyel annál többen fognak EHS-tüneteket produkálni. Ámde a szakterület kis híján sincs meggyőződve róla, hogy a wifiallergiának hívott tünetegyüttes valós, egy francia ítélőszék a régmúlt héten rokkantsági segélyt ítélt most egy 39 falatozás nőnek elektromágneses hiperérzékenysége (EHS) miatt. Az elektroszmog elleni védelem által elmúlhat szorongása.

Forrás: https://iodetox.hu